Rólam

Dr. Dinya Mariann vagyok, wingwave coach, alapvégzettségeim szerint a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett szakgyógyszerész, egészségügyi szakmenedzser, valamint közgazdász.


23 éve, a hivatásomra felesküdve foglalkozom az emberek problémáival egyéni és szervezeti szinten is.


Speciális területem a rejtélyes módon jelentkező egészségügyi és teljesítménybeli, a sikeres, boldog életút megélését gátló problémák mögött rejtetten meghúzódó, máshol nem kibogozott mentális gócok és a tudatalatt hordozott családi, érzelmi traumák, "örökségek" feltárása és feloldása. 


Tapasztalataim szerint ezek szinte minden betegség, kapcsolati zavar, étkezési problémák, étel és hisztamin intolerancia, fóbia, valamint a legtöbb, lelki eredetű fogantatási nehézség háttérében kimutathatóak.


A rejtett vagy indirekt módon problémát okozó érzetek, tévútra vezető feldolgozási mechanizmusok gyakran nem is az ember sajátjai, hanem a családon belül, akár évszázadokon át hurcolt traumák emléknyomai, olyan tanult mintázatok, amelyek a mában okoznak panaszt, és csak a nehézségek, a gátoltság az, ami kilátszik.


Felszínre hozásukkal, majd azonnali feldolgozásukkal szó szerint mázsás kövek hullanak le a lélekről, amely ily módon végre felszabadulva képes lesz az embert a SAJÁT útján sosem látott magasságokba és mély belső harmónia felé röpíteni.


Szervezeti szinten a vezető(k) coachingolása, erőforrásainak felszabadítása, valamint a rejtett, munkahelyi egyéni és közösségi prolémák feltárása, a  hatékonyság- és lojalitásnövelés a területem.

Mindig egyéni és csoportszinten dolgozom egyszerre, mert vallom, hogy az egyéni problémák okozzák a közösségben megjelenő gondokat is.


Alkalmazott módszertanom komplex, több tudományterületet ötvöz.


Referenciákat kérésre szívesen küldök, legnagyobb létszámú vállalat, amivel dolgoztam, a Magyar Lapterjesztő Zrt. volt, de minden méretű céggel van sikeres munkám.

Ugyanakkora szükségünk van arra, hogy az életünknek értelme legyen, mint arra, hogy legyen miből élnünk. (...)

Nem szabad félvállról venni a lélek bajait.


Raphaëlle Giordano

dr. Dinya Mariann