Örökölt sors feloldása

A mentális gócokról- a rejtőzködő blokkok, az "örökölt sors" feloldása

wingwave agyi feldolgozási mechanizmus

Mentális gócTM alatt olyan idegpályák kapcsolati rendszerét értjük, amelyek összeköttetésben állnak, hálózatot alkotnak, információs csomaguk tartalmát az agy limbikus része nem tudta feldolgozni, nem tudta a cortex megfelelő részébe eljuttatni, ezáltal aktív állapotba kerülésükkel a szervezetet a tudattól független, automatikus stressz reakcióra késztetik.

Ezek a tudatalatti automatizmusok hozzák létre az Orvos-Tóth Noémi által ÖRÖKÖLT SORS-nak elnevezett, generációkon át ismétlődő, tanult mintázatokat.

https://maipszicho.hu/

https://www.facebook.com/orvostothnoemi/


Ezek kezelhetőek, feloldhatóak!


A feldolgozatlanság oka lehet:


  • az inger intenzitása, összetettsége, hatása akkora volt, hogy az agy feldolgozási mechanizmusának kapacitását meghaladta (traumák, tudat alatt nagyfokú stresszt okozó élmények, akár csecsemő vagy magzati korban)


  • öröklött, hozott viselkedésminta, a trauma a családban jóval korábban, akár generációkra visszamenőleg történt, rég feledésbe merült


Amíg nincsenek feldolgozva, addig akár egyetlen érzet (szag, látvány, szín stb.) képes előhívni az akkor megélt stressz összes elemét a tudatalattiban, és képes aktiválni az összes érintett, összekötettésben álló gócot.


A mentális gócok aktív állapotba kerülése testi tünetek (kiütés, fájdalom, gyulladás, kardiológiai-,hormon- egyéb problémák stb.), fóbiák, szorongások, viselkedésbeli problémák, kapcsolati gondok, étkezési és teststúly zavarok formájában jelentkezhet, végtelen formában megnyilvánulva.


Olyanokká válnak, mint a láthatatlan útitársak, akiknél észre sem vesszük, hogy ők fogják a kormányt és arra megyünk, amerre ők vezetnek.


Szerencsére az idegrendszer neuroplszatikus, azaz képes az átrendeződésre. Hogy ez pillanatok, hetek, hónapok vagy fél év alatt megy végbe, az a probléma öszetettségétől függ, de lényeg, hogy VÉGBE MEGY, és csodálatos gyógyulást, addig elképzelhettelen könnyedséget élhet meg az ember. Végre felszabadul a saját lelke, és ez általráléphet a saját, örömtel életútjára.A mentális gócok oldása KIZÁRÓLAG ÉBER ÁLLAPOTBAN, a

tudat és a kontroll teljes megléte mellett történik!


Teljesen fájdalommentesen, biztonságos, nyugodt környezetben.
Figyelem!


A coaching nem diagnózis, nem helyettesíti az orvosi kezelést, sem az esetleges diétát, amíg arra szükség van.

Aki orvosi kezelés alatt áll, annál annak sikerét, eredményességét nagyban támogatja.Nem is tudjuk, mi mindent tárol a testünk...

Interaktív, 3D agy térképért katt a képre.      forrás: brainfacts.org

Hogyan zajlik a coaching ülés?

A coaching több tudományterületet ötvöz (orvosi, gyógyszerészeti, pszichológiai).

Felépítése a Wingwave coaching eljáráson alapszik.


A kezelés lényege azon mélyen eltemetett, tudatalatti, nehezen hozzáférhető érzetek azonosítása, hátterük megtalálása, felszínre hozása, amelyek a szervezetben riadókészültséget, túlzott reakciót, simaizomösszehúzódást, gyulladásos folyamatokat, bőrpanaszokat, stressz vezérelte viselkedést, testsúly zavart és egyéb problémákat indukálnak.


Egy ember mentális gócainak oldása az egész család energiaterére jótékonyan hat.


Az ülés során nincs szükség kitárulkozásra, sok beszédre, ha valaki nem szeretné ezeket.


A diszkréció teljes, ennek érdekében semmilyen adatot nem gyűjtök és szociális média felületeken sem vagyok jelen.

unsplash