Árak

ÁRLISTA 


Cégek, vállalkozók számára a coaching ülés elszámolható költség!

EGYÉNI 


Tudatalatti, blokkoló, kapcsolati, egészségügyi és egyéb problémát okozó, érzelmi gócok felkutatása, feloldása, a lélek erőforrásainak megerősítése, felszabadítása. Saját életút megtalálása, sors terhek letétele. 


Már egy alkalom gyors eredményt hoz, de a probléma összetettségétől függően, a tapasztalatok alapján legalább 3-5 ülés ajánlott. 


 • 1 alkalom 90'  25.000 Ft


Az időpontfoglalással a jelentkező vállalja, hogy 24 órán belüli lemondás esetén a teljes alkalom díját kifizeti - ne vegyük el másoktól a lehetőséget.


Egyetlen alkalom elegendő lehet:

 • Fóbiák megszüntetéséhez (pl. repülés, pók, víz, tér stb.) 
 • Vizsga, szereplés, előadás, sportteljesítmény előtt
 • találkozástól való félelem (randevú, család, konfliktusos kapcsolat stb.) esetén
 • orvosi kezeléstől való félelem esetén (kezelés, orvos, vér, tű stb.)


A tapasztalatok alapján legalább 3-5 alkalom szükséges az ezektől komplexebb problémák feloldásához.

 • 25.000 Ft  (90 perc)  CÉGES COACHING ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉS - KÖZÉPPONTBAN A HATÉKONYSÁG


  VEZETŐI, PRIVÁT COACHING


  egyénre szabott terv és módszer alapján, gyorsan, hatékonyan 


  Vezető pozícióban lévő emberekre gyakran nagyon nagy nyomás hárul és a probléma forrása rendszerint a saját illetve családi energetikában, a tudatalatti gondolkodási mintázatban keresendő.


  A mentális gócok felkutatása és megszüntetése vezetőknél külön kulcsszerepet kap, hiszen óhatatlanul ők a cég, a munkahely energiájának, teremtő erejének meghatározói is egyben.

  A gondok forrása legtöbbször nem a felkészültség, nem a jó szándék, hanem olyan belső "elcsúszás", amelyre az embernek a tudatos akaratával esetleg "kibeszéléssel", "beszélgetéssel" semmiféle ráhatása nincs.

  Magára kényszerített önfegyelemmel és erőszakkal rendszerint idővel csak a belső feszültségét növeli a vezető, ami egy idő után, valamilyen formában kitör. Az egészség és magánélet problémái az első (gyakran észre sem vett) figyelmeztető jelek, amelyeket hamarosan követnek a munkahelyen jelentkező, növekvő gondok és beindul egy önmagát erősítő, rossz kör.

  Ebből kiszállni gyakran csak külső segítséggel lehet.

  A lényeglátó külső szem, a reflexió gyorsan segít újra aktivizálni az erőforrásokat, megtalálni a motivációt és visszaállítani a harmóniát.

  megbeszélés szerint

  MUNKAHELYI CSAPATÉPÍTÉS, SZERVEZET- ÉS SZERVEZETI KULTÚRA FEJLESZTÉS


  mindig az adott cégre szabott terv és egyéni módszer alapján, a felmerülő problémák szerint 


  A cég sikere a vezetőn kívül a csapattagok hozzáállásán és egymás megértésen múlik. Ezekből fakad a kommunikáció milyensége.


  A hozzállás és a megértés alapja pedig az, hogy rendben legyen mindenki önmagával és a munkahelyre behozott egyéni problémák is orvoslásra kerüljenek.

  Ezért hitvallásom szerint hatékony és tartós eredmény (egyáltalán: VALÓDI eredmény) céges coaching esetén is csak az egyéni szintet bevonó, értelmes és mély munkával érhető el. 

  Az ilyen típusú munka a folyamatot rendkvül meggyorsítja.


  megbeszélés szerint

  unsplash